aboutus

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd. Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd. Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SUNWIN
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. καλωδίων Shengyu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1999. Η βάση παραγωγής βρίσκεται στη ζώνη ανάπτυξης Guangzhou με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 248 εκατομμύρια yuan. Είναι δεσμευμένο στην παροχή των λύσεων καλωδίων για την κοινωνική κατασκευή πλέγματος δύναμης, τα προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής, την οικιακή ηλεκτρική ενέργεια και άλλους τομείς για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν ακίνδυνα τον εξοπλισμό δύναμης και να βελτιώσουν τη ενεργειακή αποδοτικότητα μεταφοράς μειώνοντας τα δυσμενή αποτελέσματα στο περιβάλλον.

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

 

Η Co. καλωδίων Shengyu, ΕΠΕ, με κεντρικά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ, έχει τους εμπειρογνώμονες πυρήνων στην Ε&Α, την παραγωγή, τη διαχείριση και το μάρκετινγκ από τη Co. ανάπτυξης τεχνολογίας Shengyu Χονγκ Κονγκ, Ltd.As ένας πρεσβύτερος που τηλεγραφεί και ο ηγέτης λύσης, τεχνολογία shengyu φέρνει τη ζωτικότητα στη ζωή μέσω μιας σειράς πρώτης τάξεως προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών. Για περισσότερο από 30 έτη, η καινοτομία είναι η σφραγίδα μας, επιτρέποντας σε μας για να συνεργαστεί με τους πελάτες μας για να προωθήσει το ασφαλέστερο, εξυπνώτερο και αποδοτικότερο μέλλον.

 

 

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Το Shengyu υιοθετεί τις εισαγόμενες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, και έχει τις κορυφαίες δυνάμεις υλικού όπως ο πρώτης τάξεως εξοπλισμός παραγωγής, η τυποποιημένη διαχείριση γραμμών παραγωγής, και η επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης, η οποία κάνει Shengyu να αγαπήσει πάντα και να αναγνωρίσει από τους πελάτες πλειοψηφίας.

 

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

 

Υψηλός - ποιοτικές πρώτες ύλες

Εισαγόμενος πυρήνας χαλκού, εγγύηση 100m, ανεξάρτητες έρευνα και ανάπτυξη, φλόγα - μόνωση καθυστερούντω

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Χειροτεχνία

ISO9001 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, τυποποιημένη διαχείριση παραγωγής, καθαρισμένη ποιοτική διαχείριση

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Επαγγελματική δοκιμή

Γερμανικά όργανα επιθεώρησης, 32 εξεταστικές διαδικασίες, επαγγελματικός μηχανικός επιθεώρησης

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Άριστα αποτελέσματα

 

Περιβάλλον και προϊόντα

Το καλώδιο Shengyu εστιάζει στη σχέση συντονισμού με το περιβάλλον και παρέχει τα φιλικά προς το περιβάλλον, υγιή και ασφαλή προϊόντα καλωδίων, δεσμεύοντας να γίνει κορυφαία επιχείρηση που συνυπάρχει με τα ανθρώπινα οντα.

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Περιβαλλοντική διοικητική πολιτική ασφάλειας

Το καλώδιο Shengyu αναγνωρίζει ότι το περιβάλλον, η ασφάλεια και η υγειονομική περίθαλψη είναι τα βασικά στοιχεία όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Επομένως, προκειμένου να επιτευχθεί η κοινωνική ευθύνη στη βιώσιμη ανάπτυξη, δηλώνουμε την περιβαλλοντική πολιτική ασφάλειας και συμμορφωνόμαστε ενεργά με την.

Συμμόρφωση με τους σχετικούς κανονισμούς και τη συνεχή βελτίωση

Συμμορφωνόμαστε με τα πρότυπα που καθορίζονται από το περιβάλλον, την ασφάλεια, και τους κανονισμούς υγειονομικής περίθαλψης, και ορίζουμε τα ακριβή εσωτερικά διοικητικά πρότυπα για να βελτιώσουμε συνεχώς τις απαιτήσεις.

Δραστηριότητες που αναπτύσσονται προληπτικές μέσω της τεχνολογίας

Χρησιμοποιούμε τη συσσωρευμένες εμπειρία και τη τεχνολογική καινοτομία μας για να αποτρέψουμε τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τους παράγοντες κινδύνου εκ των προτέρων.

Σεβασμός του περιβάλλοντος και implementimg της διαφανούς διαχείρισης

Εστιάζουμε στις δραστηριότητες εμπειρίας όπως η ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο, η παραγωγή, η υπηρεσία και η διάλυση, η εστίαση στο περιβάλλον, η ασφάλεια και η υγειονομική περίθαλψη. Διευκρινίζουμε επίσης ότι υποδεικνύει τους συγκεκριμένους στόχους, και κάνουμε το κοινό αποτελεσμάτων μετά από την κανονικές επιθεώρηση και την αξιολόγηση.

Χτίστε τη συναίνεση και δεσμεύστε αυθόρμητα

Συμμετέχουμε ενεργά στην εκπαίδευση και την κατάρτιση για όλους τους υπαλλήλους, εκπληρώστε πιστά τις ευθύνες μας να επιτύχουμε τους στόχους, και χτίστε τις επιχειρήσεις που συνυπάρχουν με την τοπική κοινωνία.

Περιβαλλοντική διοικητική στρατηγική ασφάλειας

Κατά διεύθυνση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, την καλώδιο shengyu δίνει πάντα προτεραιότητα στην περιβαλλοντική ασφάλεια.

Προκειμένου να προστατευθεί το γήινο περιβάλλον, για να φύγουμε πίσω από έναν καθαρό κήπο διαβίωσης για τις μελλοντικές γενιές, δεν θα διαθέσουμε καμία προσπάθεια.

 

一. Βελτιώστε το διοικητικό επίπεδο του περιβαλλοντικού, συστήματος διαχείρισης Ασφαλείας και Υγεία (ESH)

Χτίστε και ενεργοποιήστε όλο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας εμπορικών μονάδων το στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περιβαλλοντικό

Ενισχύστε την περιβαλλοντική ασφάλεια των συνεταιριστικών επιχειρήσεων

Καθιερώστε ένα περιβαλλοντικό αυτοματοποιημένο ασφάλεια σύστημα (ΤΠ)

 

二. Οικοδόμηση ενός τμήματος υγειών και ασφαλειών

Λειτουργήστε το ενισχυμένο πρόγραμμα υγείας

Εισάγετε το μεμονωμένο φυσικό σύστημα ενεργειακών διαγνώσεων

Εξασφαλίστε την ασφάλεια του επικίνδυνου εξοπλισμού

 

三. Ήρεμες δραστηριότητες τεχνολογίας

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

Το καλώδιο Shengyu πρέπει να χτίσει τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων του shengyu βασισμένη στην αρχική αγορά. Τι πρέπει να κάνουμε είναι να επιτύχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της κληρονομιάς και της καινοτομίας.

 

Το ολοκαίνουργιο χρώμα λογότυπων shengyu ΥΠΕΡ κληρονομεί το κόκκινο χρώμα shengyu, και προσθέτει το μπλε χρώμα τεχνολογίας με βάση τα στοιχεία αυτά για να διαμορφώσει μια φωτεινή οπτική αντίληψη. Ενσωματώνουμε το shengyu ΥΠΕΡ στη μορφή δίσκου καλωδίων. Οι πετώντας γραμμές στο κέντρο του λογότυπου συμβολίζουν την προστασία των πελατών και να φέρουν υψηλής ποιότητας τα προϊόντα καλωδίων. «Ανταγωνιστικός για 70 έτη» που είναι η καλύτερη λειτουργική περιγραφή του εμπορικού σήματος βασισμένου στο λειτουργικό προσδιορισμό θέσης αξίας πυρήνων απεικονίζει την ασφάλεια και τη διάρκεια των ιδιοτήτων προϊόντων.

 

 

Ιστορία

Το 2016, Shengyu επένδυσε 248 εκατομμύρια yuan μέσω της ζώνης ανάπτυξης Guangzhou για να καθιερώσει έδρα μιας τη νέες Ε&Α και τη βάση παραγωγής στη ζώνη ανάπτυξης Guangzhou, στοχεύοντας να προωθήσει τον ενεργειακό μετασχηματισμό. Έχουμε μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για την κατασκευή των καλωδίων ρομπότ, των καλωδίων PV, των καλωδίων χρέωσης, και των ορυκτών μονωμένων καλωδίων που μπορούν να εξαχθούν στις διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, που παρέχει τα πιό προηγμένες και αξιόπιστες προϊόντα και τις υπηρεσίες στους χρήστες σε όλο τον κόσμο., παρέχοντας τα πιό προηγμένες και αξιόπιστες προϊόντα και τις υπηρεσίες για το usersall πέρα από τον κόσμο. Η τεχνολογία Shengyu έχει βεβαιώσει και συμμετείχε στη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας καλωδίων της Κίνας. Με την ισχυρή τεχνολογία του δύναμης και έρευνας παραγωγής, το shengyu έχει φέρει έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας προϊόντων καλωδίων στην αγορά, που παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων του σπιτιού χρήστες.

Υπηρεσία

70 Years Of Responsibility

Cause bigger, there is more responsibility to bear.We have to work hard and do it with heart.

In the countless 70 years of the future, we will always be consistent.

Guangdong Shengyu Cable Industry Co., Ltd.

 

Guard For 70 Years

Shengyu 70 years not only means the quality of 70 years, just as a 70-years service life for a house ,

Shengyu hopes to be like home, guarding you through the wind and rain.

 

Environment And Products

Shengyu Cable focuses on the coordination relationship with the environment and provides environmentally friendly, healthy and safe cable products,Committing to becoming a leading company that coexists with human beings.

Η ομάδα μας

Διαχείριση ομάδας

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους να αυξηθούν, ώστε να βελτιωθούν οι ζωές τους.

Δίνουμε στους υπαλλήλους μας την ευκαιρία να μάθουμε, να αναπτύξουμε τα ενδιαφέροντα και την πείρα τους, και να παρέχουμε ένα σημαντικό επιμορφωτικό πρόγραμμα υπαλλήλων να τους βοηθήσουμε να πετύχουν στις σταδιοδρομίες τους.

Σιγουρευόμαστε ότι γίνονται σεβόμενοι και η αξιοπρέπειά τους υποστηρίζεται.

Δίνουμε στους υπαλλήλους μας το δικαίωμα να έχουμε ένα περιβάλλον όπου μπορούν να εκφράσουν τα προσωπικά προβλήματά τους ελεύθερα, και το καθένα μπορεί να αυξηθεί με την επιχείρηση σε μια ευτυχή ατμόσφαιρα.

Παίρνουμε την ευθύνη ως πεποίθηση, όχι μόνο στον πελάτη, αλλά και σε σε.

Εμμένοντας στην αρχή της εμπορικής ακεραιότητας, πρέπει πάντα να διατηρήσουμε την ακεραιότητα και την αξιοπιστία σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης όλων των ειδών σχέσεων, πρακτικών, προμήθειας, παραγωγής, λειτουργίας, πωλήσεων και άλλων πτυχών.

Προσπαθούμε για την υψηλή αποδοτικότητα και την αρμονία και ενισχύουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης.

Ακολουθούμε έναν τυποποιημένο και αποδοτικό διοικητικό μηχανισμό για να διατηρήσουμε την υψηλή αποδοτικότητα του λειτουργικού συστήματος επιχείρησής μας, και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής μέσω ενός τυποποιημένου συστήματος, της συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων, και της αποτελεσματικής εξισορρόπησης των κινήτρων και των περιορισμών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας